GLof Smycken & Sånt

Internetbutik för egendesignade handgjorda smycken.

Blogg

RSS

Nya idéer och ny energi

19 Nov 2019

Nu var det länge sedan några smycken gjordes, i alla fall som jag kunnat sälja.
Tiden rinner iväg och jag har nu försökt lära mig ny teknik bl a att göra smycken av hästskosöm och gamla bestick. Jättekul men inte så lätt, då det krävs en del teknik, kunskap och redskap för att det ska gå bra, och dessutom övning, övning, övning och flera misslyckade försök som gått i papperskorgen eller rättare sagt till metallinsamling. Nu till jul blir det också en del julinspirerade smycken som bl a änglar. 

Nytt år!

2 Jan 2018

Jag vill önska alla kunder en riktigt 

**GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET**

/hantverketshus-top1.jpg

Nya produkter

16 Feb 2017

Nu finns lite nya produkter i butiken.
Nytt för i år är ringar.   

Äntligen vår!

13 May 2016

Nu har jag äntligen kommit igång med smyckestillverkningen igen efter ett långt uppehåll. Har nu börjat designa smycken av hästskosöm som är roligt och spännande, men jag måste skaffa bättre tänger, då hästskosöm är hårdare metall än smyckestrådar etc. 

Julmusik

2 Dec 2014

Vad passar inte bättre än att lyssna på Julmusik när man tillverkar smycken inför stundande Julmarknad i Lövstabruk 6-7 dec.

Snart julmarknad i Lövstabruk

15 Nov 2014

Den andra advent den 6-7 december har vi Julmarknad i Lövstabruk med många utställare. Självklart är Hantverketshus öppet hela helgen kl 11-17.

Varmt välkomna!

!/juleljus202010.gif

Mycket sålt

9 Jun 2014

Det har varit en bra försommar, sålt mycket smycken och börjar bli glest på hyllorna, så nu är det bara att sätta sig ner och tillverkar mera cool

Trevlig sommar och välkommen till Lövstabruk önskar GLof Smycken!

 

Påsken över

22 Apr 2014

Ja nu är påsken redan över. Det har varit en otrolig helg med vacker väder och mycket folk i bruket. Nu börjar försäljningen komma igång igen efter en lång vinterdvala både vad gäller att göra smycken på försäljningen som dalar under vintern. Nu ser jag fram emot en fin sommar också.

 

Nytt år.

13 Jan 2014

Ja då har 2013 gått och vi har fått en rejäl vinter här i Lövstabruk. Hantverkets hus har nu öppet söndagar januari till mars. Återkommer med nya tider längre fram. I påsk brukar det vara konst på väg här i bruket och då har Hantverketshus öppet hela helgen.

/leufsta-herrgard.jpg

Mycket nya smycken

6 Dec 2013

Ja nu har jag fyllt upp förrådet inför julmarknaden den 7-8 dec här i Lövstabruk. Alla smycken finns givetvis att se och beställa här på hemsidan. Nu hoppas vi bara på vädrets makter att det lugnar ner sig med blåsten och yrvädret så folk vågar sig ut på vägarna. a772.jpg

Snart julmarknad i Lövstabruk

19 Nov 2013

Nu går dagarna fort, och det står inte på försen det är jul, men först ska vi ha julmarknad i Lövstabruk, närmare bestämt den 7-8 december. Hantverketshus har då öppet 11.00-17.00.

Kanske du vill köpa något smycke åt dina käraste.

h661.jpg

 

 

Andra plats

23 Oct 2013

Nu är hemsidan GLof Smycken på andra plats av alla Smyckeshemsidor på n.nu :)

http://katalog.n.nu/smycken.html

Länge sedan

15 Oct 2013

glof.jpgJa nu var det länge sedan man satt vid arbetsbordet och gjorde smycken. Det har varit så mycket annat, bl a har jag varit ute och tränat och tävlat med en islandshäst i sommar. Det är först nu som lusten kommer tillbaka när det är mörkt på kvällarna och tävlingssäsongen är över. Då är det mysigt att sätta sig och göra smycken igen.

Fullt upp

15 Jul 2013

Har tyvärr haft lite mycket nu och inte hunnit lagt ut nygjorda smycken i den takt de är gjorda. Har nu börjat komma ikapp. Alltså lite nytt i butiken, se under "Produkter". a70h58.jpg

Turistsäsong

2 Jun 2013

Nu märks det att det börjar bli turistsäsong, för det börjar bli glest bland smyckena på handverketshus. Dags att sätta fart på smyckestillverkningen igen. Det är så mycket annat som våren för med sig när man har hus och trädgård. Men det är så roligt när smyckena köps, man blir mycket mer motiverad att skapa nya då, fast solen lyser ute.

← Äldre inlägg

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)